Vil Apples høretelefoner give slip på ledningen?

Vil snart lancere nye trådløse Apple høretelefoner og iPhone.
Af Jens Bach

Rigtig meget er sagt og skrevet om den præsentation, som Apple holder inden længe. Et af de store rygter handler om, hvor vidt de nye Apple høretelefoner kommer til at være drevet med bluetooth. Det vil i så fald betyde, at der ikke længere er brug for de ikoniske hvide ledninger, som vi ellers har været vant til at se over alt i gadebilledet i det danske land.

Rigtig mange danskere har en iPhone, fordi de elsker at lytte til musik. Og lige så mange danskere holder af at bruge Apple høretelefoner, fordi de er nemme at bruge. Derfor er der ingen tvivl om, at det vil være en stor satsning af den amerikanske elektronikgigant, hvis de beslutter sig for at gøre høretelefonerne trådløse. For hvordan vil befolkningen, ja hele verden, reagere på dette?

Derfor er det spændende, hvordan de nye Apple høretelefoner kommer til at se ud

Der er rigtig mange rygter, der løber, fordi det er afgørende, hvordan de nye trådløse Apple høretelefoner til iPhone tager sig ud og kommer til at fungere i praksis:

  • Det vil være en stor satsning af amerikanerne, hvis de nye Apple høretelefoner kommer til at være trådløse.
  • Mange vil måske mene, at det er for tidligt, selvom mange større headsets allerede er trådløse.
  • Men vælger Apple at gøre høretelefonerne trådløse, så er der ikke længere brug for et jackstick i iPhonen.

Rygterne mener at vide, at Apple vil kalde deres nye høretelefoner for ”AirPods.” Det kan virke mærkeligt at tænke på, at vi i fremtiden måske kun skal gå rundt med selve Apple høretelefonen i øret, uden at der er en ledning forbundet. Man kan forestille sig, hvordan man ældre måske vil tro, at det er en form for høreapparat, som nogle unge er begyndt at gøre brug ad.

Du kan følge lanceringen af Apples høretelefoner sammen med iPhone den 9. september kl. 19:00 dansk tid. Har du et Apple TV, så kan du streame eventen live!

 Category: Musik

Smid en kommentar