Glæd dig til DMA MUSIC i 2016!

DMA music - Musik, koncerter o.l.
Af Jens Bach

Det er en fornøjelse at byde dig velkommen til vores nye platform, hvor DMAMUSIC er blevet fornyet, både i form af design, funktionalitet og strategi. Igennem det seneste 1,5 år har vi arbejdet intenst på at bygge en moderne platform, der skal gøre det nemmere for dig, at følge med i alle de aktiviteter, der har din interesse på vores hjemmeside. Bl.a. får du snart din egen personlige side, hvor du kan abonnere på forskellige nyheder, herunder indenfor musik, events og en lang række af spændende nyheder. Du vil også få mulighed for at tilmelde dig vores kommende nyhedsbrev, hvor du løbende vil modtage gode tilbud og rabatkuponer til spænende events i både Danmark og EU. DMAMUSIC samarbejder med en lang række arrangører og kan derfor tilbyde fordelagtige billetter til ellers udsolgte events og koncerter og andre spændende koncepter.

I 2016 udvider vi også hjemmesiden med en fornyet nyhedssektion, hvor du kan læse om aktuelle musikudgivelser, kulturelle events og læse om kendiser der er oppe i medierne. Vi har allieret os med en hær af tekstforfattere, der står til rådighed hver uge og som stræber efter, at levere knivskarpe historier og pressenyheder. Det betyder at du kan se frem til, at vi løbende vil publicere artikler omkring aktuelle emner, der vil guide dig til de bedste tilbud og virksomheder i branchen. Vi udvider også vores horisont, så du fremover kan læse om mere end blot musik. Fremover kan du derfor også læse om f.eks. rejser, kultur, mode, behandlinger, træning, mobiltilbehør med mere, sålænge det har en musikalsk vinkel. Vi forventer at dette vil gøre DMAMUSIC aktuel for flere, sålænge man interesserer sig for musik og er åben for inspiration.

Med 2016 går vi en spændende udvikling i møde og i løbet af de næste par år, vil du se mange flere forbedringer på DMAMUSIC, som vi håber du vil tage godt imod. Hvis du har nogle forslag til forbedringer må du meget gerne tage direkte kontakt til vores redaktion.

Med venlig hilsen,

Din redaktion på DMAMUSIC

 Category: Musik

Smid en kommentar